Review afbeelding Wendy dominostenen

Review DAO – Wendy

Heel open en neutraal heb ik het BMR traject bij Hetty gevolgd. En ik ben haar zeer dankbaar voor deze ervaring.

Mijn leven werd fysiek en mentaal beter
Voor mijn gevoel zat ik lekker in mijn vel en was ik tevreden met het leven zoals ik die op dat moment beleefde. Tot mijn grote verbazing is mijn leven nog beter geworden, zowel fysiek als mentaal. Ik ervaar meer rust, accepteer situaties en mensen op een andere manier dan eerst, heb meer focus, ervaar meer energie en zie meer mogelijkheden voor mijn persoonlijke groei.

De verandering werkt voorbij mij door
Wat ook héél opmerkelijk is, is dat de verandering doorwerkt naar mijn kinderen toe. Hoe mooi is dat, de uitwerking van het traject gaat verder dan alleen mijzelf. Naast mijn kinderen ervaar ik ook in mijn naaste omgeving onverklaarbare veranderingen.

Ook na traject nog toe te passen
Wat ik handig vind aan dit traject is dat je het op elk moment opnieuw kunt toepassen. Ook na het traject pluk je er de vruchten van.